Frases

Qui sembra rebel·lia, recull la llibertat /// Que no ens guanyi la por, el demà avui és nostre.

5 de juliol del 2011

Les Gallines rebenta ous -->L'escola de pollets -2-


Doncs a l’escola dels pollets arriba l’estiu i arriben les vacances, com cada any. Alegries, tristors, moltes emocions i separacions que afecten  al pollets i impacten en les gallines. És l’hora dels adéus, dels fins a setembre i es clar ...és l’hora dels regalets  als mestres.

Hi ha gallines que campen per solitari, son les llestes, les que fan soles, trien, remenen, compren i regalen el que volen. Algunes són mes mesurades i ho fan de manera privada però les gallines de sang pura fan que la cosa sigui pública i notòria (sinó quina gràcia pot tenir?) es tracta que se n’assabenti  tot el galliner i especialment que ho vegin tots els pollets, és la manera!

I les estúpides, pensen que es millor fer una cosa conjunta, sense gran valor econòmic però amb un toc emocional, alguna cosa senzilla però única. I les més estúpides de tot, tenen la grandíssima gosadia de voler encarregar-se’n, mireu que s’ha de ser descarada i estúpida, voler fer un regal conjunt i ocupar-se’n !!

 La cosa comença bé, no hi ha problemes, a tothom li sembla bé i l’assumpte s’engega. Hi ha gallines que hi participen i n’hi ha que no hi volen participar, però d’això tracta la democràcia, oi ?? de respectar totes les opinions. Però la gallina estúpida és tanoca de mena i sempre està amb la mateixa cantarella, aquella de respectar totes les opinions i ser transparent,  i com que vol que la cosa sigui consensuada, al gust de tothom,  sense donar-se’n compte es va fotent de peus a la galleda.

I és aquí on arriben les gallines rebenta ous, son aquelles que ni ponen ni deixen pondre, és una classe estranya de gallines, mai estan contentes per a  res, però mai prenen cap iniciativa de res.  Estan amb tothom i en contra de tothom, de cara tot els hi sembla bé i d’esquena nomes veuen les palles ens els ulls de les altres.  Sempre amigues de gallines amb molt poca existència interior i molta vida de galliner, sempre influïdes per les que tiren la pedra i amaguen el bec i sempre a punt per rebentar tants ous com trobin, és igual de qui siguin i com siguin, la qüestió és rebentar-ho tot  per sistema. I tot envoltat d’una suficiència extrema i un creure’s amb el dret d’alliçonar a tot l'aviram. 


I això ho diu una gallina estúpida, beneita de mena, d’aquelles que en tenen prou amb el seu dia a dia, amb la seva feina, amb les seves aficions, amb el seu gall i els seus pollets.  
Certament cada dia és més estúpida i una mica més ... satisfeta i despreocupada!!

1 comentari:

  1. Gràcies a aquest tipus de gallines i ha mestres de pollets que estem molt contentes de tenir aquests regals a casa nostra que ens donen una mostra d'afecte.
    Gràcies!

    ResponElimina