Frases

Qui sembra rebel·lia, recull la llibertat /// Que no ens guanyi la por, el demà avui és nostre.

4 de gener del 2012

Any nou … i nous propòsits!!!

ACTIVISTA: El concepte d'activisme es pot generalitzar com l'acció o activitat sostinguda amb la intenció d'efectuar un canvi d'índole social o polític, usualment dirigida a favor d'una postura particular dins d'una disputa o controvèrsia.
 
RADICAL: El terme radical ve del llatí radix ('arrel'), pel que significa 'd'arrel' o 'de base', referint sobretot a un punt de vista profund, substancial, més encara si és aplicat a alguna convicció, pràctica, anàlisi o proposta.


Des de fa un temps em sento dir que sóc molt RADICAL, fins i tot els que gairebé no em coneixem s’ho permeten. Ha de ser el que transmeto en els meus escrits i en els meus fets. Potser és que sóc així i jo encara no ho sé del cert, deu ser el resultat de dir el que penso massa sovint. Jo, mireu que us dic, posats a dir em titllaria més d'ACTIVISTA.

Amics, amigues, companys, companyes, coneguts, etc., els meus bons propòsits per aquest any són varis però un us fa a tots vosaltres: he decidit que no he de molestar a ningú més amb les meves idees.

Els que em sentiu intolerant, extremista, radical, massa activista, molesta i desagradable, us demano que no m’escolteu més i que em deixeu de llegir. No sigueu masoquistes. Tinc coneguts que ja m’han fet saber, d’una manera o d’una altra, que no els agraden les meves idees i ja els hi he evitat aquest tràngol. Avui en dia i gràcies a les noves tecnologies, gairebé tot és concentra en un clic, seguir o deixar de seguir, ser amic o esborrar l’amistat, no hi ha pas més, doncs apa som-hi, sense por ... tots a fer neteja!

No pot ser sa seguir amb algú que no t’agrada el que pensa.

Fins aquí hem arribat i tots tant amics.
BON ANY NOU PER TOTHOM !!

1 comentari:

  1. Cada dia hia mes gent que per ignorancia no pot digerir la realitat, i busque un mon imaginari i perfecte on viure.

    ResponElimina