Frases

Qui sembra rebel·lia, recull la llibertat /// Que no ens guanyi la por, el demà avui és nostre.

26 de setembre del 2013

S'ha ha acabat el BLOC!


Finito, the end, c'est fini!!

Com que la cosa venia de l'anglès i aquí tenim un estrany vici de voler nacionalitzar tot allò que ens sona aliè, van decidir que la manera correcta seria "bloc. Es clar que lluitar contra corrent és cansat, i els que regulen aquests assumptes van haver d'acceptar que la norma deia una cosa i el carrer una altra. I va ser així com fins fa poc es permitia la coexitencia del mot "bloc" i "blog", teniem "blocaires" i "bloguers"però ara Termcat se'ns posa rígid i en la darrera actualització del diccionari (febrer de 2013), l'IEC ja es decanta per "blog" perquè, diuen, és la forma més estesa.

Així doncs, ara segons normativa hem d'usar "blog" i "bloguer","bloguera" en lloc de "blocaire", aquests termes queden expulsats del diccionaris.

Quedi constància de la normativa vigent.


 
Però us he de dir, que aquest bloc, per tal de mantenir-se ben antinormatiu, es continuarà dient Lo Bloc, perquè els de terra ferma sempre hem parlat diferent i a més, ens agrada! 

Ves que hi farem!


1 comentari:

  1. Des del 2008 que considero que ha de ser blog. I mai he utilitzat un bloc que no fos de paper. Per tant em congratulo de la decisió

    ResponElimina