Frases

Qui sembra rebel·lia, recull la llibertat /// Que no ens guanyi la por, el demà avui és nostre.

4 de juliol del 2013

Carta d'una EX a l'Oriol Junqueras


Benvolgut Oriol,

Em presento: em dic Maricel i us he votat tota la vida, ara ja fa uns anys que no, el tripartit em va fer molta vergonya. I sóc funcionaria, concretament interina perquè entenguis millor les meves misèries.

Continuo amb el sou retallat un 15% i m’han tornat a robar la paga extra, amb il·lusió i amb el vostre beneplàcit, perquè no he vist que aixequéssiu ni un dit per nosaltres; ni esmentar la posta en escena de fer veure que uns quants, gràcies a la vostra clemència, sí que rebran la paga ja que aquets no arriben ni al 3% . M’heu enganyat i això fa lleig, vau dir que no ho faríeu. Heu mentit com el govern, però d’aquest ja fa temps que algunes no n'esperem res que no sigui endollar amiguets a preu d’or, potinejar amb tot el que es pugui, acabar amb la sanitat i l'educació pública i en un moment propici privatitzar a tots els treballadors públics que puguin sense fer massa soroll. El que no em podia imaginar és que ho fessin amb el vostre silenci que equival a un bon suport.

No sou ni a l’oposició ni voleu constar com a soci de govern, però esteu jugant a la puta i a la ramoneta de manera desmanyotada i aquesta és nova, fins ara aquest era un vici de CIU.

Us haureu de mullar un dia d’aquest, perquè encara que les enquestes us disparin al cel, la recaiguda pot ser estrepitosa i la factura arribarà, sempre arriba, i ja ho heu viscut tot això. Com pot ser que hagueu permès al govern aplicar una retallada il·legítima sense el permís del parlament? i no heu dit ni un mot per tal de no posicionar-vos clarament, perquè això segurament comportaria perdre vots i ensenyar la cara. I la vergonya? I la decència?. Lleig i desagradable, s’ha de ser valent per jugar a portar un país a la independència.

I el pressupostos ?? que hi farem ?? Deixar que visquem amb pressupostos prorrogats és tant lamentable com donar suport a uns pressupostos patètics però així sempre podeu dir que no en sou partícips, tot i que no dir res davant d’una injustícia és igual que donar-hi muntura.

I això és el que feu, donar suport sense voler donar la cara, no fer res per aturar aquest govern desbocat que acabarà amb tot i amb tots. I això té un nom.







2 comentaris:

  1. I això sense tenir en compte que del discurs de "l'objectiu és la independència", CIU li ha donat un "sepillado" que diria l'ínclit Alfonso Guerra i hem passatn -Mas dixit- a "l'objectiu és la consulta". Recordeu que el nostre president-timoner s'ha conjurat per no dir mai la paraula independència.
    Per tant Don Oriol segurament no tindrem indepencència, però a qui li importarà si tampoc tindrem ensenyament, sanitat, justícia justa, hisenda honesta. Sempre ens quedarà la corrupció.

    ResponElimina